Träning

Vi kommer att fylla helgen med träning tillsammans. Under, före och efter träningen kan vi diskutera mat, insulin och blodsockerkontroll och testa det som vi lär oss på föreläsningarna. 3 ledarledda pass är planerade under helgen, för den som önskar träna mer finns mer förslag på träning. Kolla in schemat och se hur du vill göra.

Ledarledd träning

Träningen genomförs både utomhus och inomhus. Vid inneträningen kommer vi att vara i SATS Lambergets lokaler. Vi kommer att träna ett intervallpass, ett styrkepass och ett långpass. Intervallpasset och styrkepasset kör vi inne tillsammans i grupp, till detta behövs inget mer än vanliga träningskläder och inneskor. Långpasset kommer att vara löpning, alt power walk, vi kommer att dela in oss i olika fartgrupper. För den som hellre vill cykla eller göra något annat hjälper vi till med förslag på runda.

Eftersom träningen är relativt enkelt och inte kräver så mycket utrustning och kläder blir det enklare för fler att vara med. Och du behöver inte bära med dig så mycket saker till Karlstad.

Ännu mera träning

För den som vill träna ännu mer föreslår vi löpning, här är förslag på 3 km, 5 km och 8 km rundor. Speciellt 3 km rundan runt Gubbholmen är bra för intervallpass. Klicka på km-angivelser för att få fram kartor. Cykelrundor skapar vi gärna åt dig också.

 

Annonser