Upplägg

Alla är välkomna, oavsett träningsbakgrund! Ja, du måste ju vara insulinbehandlad diabetiker förstås, eller någons sambo, förälder eller närstående. Vi riktar oss till vuxna individer.

  • Du som gärna vill träna men aldrig får till det, kom och låt dig inspireras.
  • Du som tränar en del och tycker att blodsockret och allt kring det ställer till det, kom och lär dig mer om hur du kan göra.
  • Eller du som gillar att träna och tränar mycket, kom och lär dig ännu mer om träning.

Vi kommer att blanda träning och föreläsningar om både träning och diabetes under helgen. Under träningspassen kommer det att finnas olika fartgrupper där det behövs, och för den som vill kan man naturligtvis träna på egen hand också.

I priset ingår all träning, alla föreläsningar samt mat under helgen, tillsammans med snacks och fika. Det du vill och behöver äta under träningen för att ha kontroll på blodsockret tar du dock med själv.

Boendet betalas bokas och betalas separat, detta för att ni ska kunna välja det boendet som passar er bäst. Vi har specialpris på Scandic Winn i centrala Karlstad (790 kr/natt i enkelrum och 890 kr/natt i dubbelrum, ange bokningskod 45943579 när ni kontaktar Scandic) och det är också där ledarna kommer att hålla till och som vi kommer att utgå ifrån när vi tar oss till träningen på Sats Lamberget.  Middagen på lördagkvällen kommer också att ätas där. Vill ni dela rum så försöker vi hjälpa er att hitta nån att dela med.

Kanske vill ni ta med sambo, make eller respektive hör av er så fixar vi det med.

Har ni fler frågor, maila tranameddiabetes (a) gmail.com.

Annonser